produk

  • éléktronika

    Aman, efisien, sarta innovate.

  • Cam Konci

    rentang lega ukuran pikeun aplikasi béda tina cabinets.

  • panel Konci

    Rupa ukuran, desain, sarta actuation options.Corrosion desain tahan.

  • nanganan Konci

    Ergonomic handles pikeun pamakéan gampang jeung pilihan Pakem tetep sarta adjustable.

  • swinghandles

    kontrol aksés profésional pikeun cabinets indoor na outdoor.

  • Konci multi titik

    Sistem rod nyadiakeun basajan, ekonomis cara nambihkeun kana panyalindungan.

  • hinges concealed

    Dipasang dina spasi kerung tina panto ngajaga hinge nu.

  • Steel Steel Hinges

    korosi Alus tahan, dirancang pikeun lingkungan nu lembab.

  • Sealings

    Rupa-rupa propil keur dipake dina dipager jeung kabinét konstruksi.

  • handles

    Desain Ergonomic pikeun pamakéan gampang.

  • Toggles

    posisi instalasi adjustable, gampang sarta merenah.

  • panto eureun

    Saluyukeun panto muka sudut operasi fasilitas di kabinet.

Tentang Kami

Hengchieh nyadiakeun aksés direkayasa & tumerapna solusi jeung efisiensi, kualitas, sarta biaya nu lumrah. produk nu ngawengku ngonci éléktronik, ngonci kabinét, hinges, handles, toggle latches, panto eureun, sealing gaskets jeung asesoris kabinét lianna. Urang mitra kalayan klien urang, ku pangalaman 28 taun OEM / ODM kami commits pikeun ngajawab masalah jeung ngabantu produk maranéhanana papanggih kabutuhan pamaké tungtung '. Urang ngekspor produk urang global jeung layanan rupa industri.

Hengchieh urang base manufaktur - Ningbo Yongheng cabinets konci Kilang kitu geus dilaksanakeun sistem manajemen kualitas ISO9001. Ayeuna 15.000 méter pasagi fasilitas manufaktur canggih kaasup séng paeh-casting, stamping, polishing, sarta nanotech nyemprot, sarta pabrik electroplating dipiboga timer. Kalawan fasilitas di-imah pikeun R & D, desain, prototyping, manufaktur, sarta nguji kami nyadiakeun solusi hiji-eureun anu ngamaksimalkeun genah tur ngaleutikan waktu kalungguhan.

Maca deui

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat !